logo logo
Másik település választása
Oldal Link másolása
Feladva:2018-10-24 23:33
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
A fitnesz és testépítés magyar bajnokai
Magyarország legnépszerűbb sportjai közzé tartozik a fitnesz, a testépítés! A magyar, nemzetközi, és világsikereknek se szeri, se száma, így méltán mondhatjuk el, hogy egyúttal ez az egyik legeredményesebb sportnak számít. További részletek a linken!
Radar ajánlat
Bomba jó
Jó választás

Feladva:2018-09-27 15:37
Profi hirdetés kiemelés előresorolással kiemelés 365 napig 5 naponta a legelső helyen
Debrecen
0 Ft
Kérjen saját hirdető aloldalt. Egyedi és különleges!
Egyedi megoldások költség hatékonyan a legoptimálisabb hirdetési szolgáltatások igénybevételével! Legyen Önnek is saját hirdető aloldala! Miért előnyös saját hirdető aloldallal rendelkezni? 1. Saját névvel ellátott hirdető aloldalt kap, amely akár egyszerű weboldalnak is megfelel. 2. Csak a saját hirdetések szerepelnek a hirdetési listában egyéb hirdetések nélkül. 3. Saját egyedi (céges) logóval láthatja el aloldalát. 4. Saját képet adhat hozzá, ami AZ INFO oldalon és a Facebookos megosztásnál megjelenik. 5. Az INFO oldalon bemutathatja cégét, tevékenységét, cége előnyeit. 6. Akár több elérhetőséget is megadhat, ahol érdeklődhetnek a hirdetései iránt. 7. Munkatársi listát hozhat létre, akik a hirdetéseket tudják kezelni. 8. Az összes hirdetését egyszerre megoszthatja, ha az aloldala linkjét osztja meg! 9. Kiválaszthatja, hogy mely hirdetések jelenjenek meg a hirdetési listában. 10. Ezen kívül csatlakoztathat a profiljához új regisztrációval munkatársakat: - Az Aloldal a cégét jeleníti meg, de az összes hirdetést a munkatársai kezelhetik. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa elérhetősége jelenjen meg a MUNKATÁRSAINK listában. - Kiválaszthatja, hogy mely munkatársa hirdetése jelenjen meg a HIRDETÉSEINK listában.
Radar ajánlat

Feladva:2018-09-16 18:54
SzakemberDIRECT kiemelés Top csomag 365 nap tripla marketing
Esztergom
0 Ft
Hogyan találtam állást a SzakemberDIRECT-en?
Állást keresni sokszor egyszerűnek tűnik, de a legmegfelelőbbre rátalálni viszont már komoly feladat lehet!
Radar ajánlat

Feladva:2018-08-20 10:43
Szentmártonkáta
25 900 Ft
Chicco Neptun autós biztonsági gyermekülés 9-2
Újszerű állapotban lévő autós biztonsági gyermekülés eladó! Nagyszülők alkalmanként utaztatták benne az unokát.

Feladva:2018-01-27 19:44
Szentmártonkáta
19 900 000 Ft
Budapesttől 45 percre
Ez a ház csak ÖNRE vár ! Önre, aki szereti a tágas tereket, az otthonosságot, a kényelmet, a nyugalmat, amit ez az ingatlan biztosít. Érdemes megnézni. Eladom Budapesttől 50 km-re - Szentmártonkátán (Jászberényi vonal) -, lévő kétszintes, dupla komfortos családi házat, 900 m2-es sarok telken. A ház 2004-ben épült. Téglaépület világos nagy terekkel. A házba kis teraszon keresztül léphetünk. Az előszobából nyílik az étkező. A konyhát két nagy ablak tesz világossá, szellőztethetővé, és innen juthatunk a kamrába. A nappalit reggeltől estig körbe járja a nap. Ezen a szinten van a sarokkádas fürdőszoba is. A mellette lévő ajtó egy kis előszobán keresztül a garázsba vezet. Az alsó szint kerámia lapos, a nappaliban gerendákkal vegyesen. A tetőtér két végében egy-egy nagyszoba, közepén háló- és dolgozószoba található. Természetesen itt is van fürdőszoba, WC. A csatorna be van kötve. Az ablakokon redőny véd hidegtől és a melegtől. A tetőtér fújható szigeteléssel van szigetelve, ami télen kíméli a pénztárcát, nyáron pedig lehetővé teszi, hogy a hőség ellenére is nyugodtan alhassunk. A fölső szint parkettás. A kert sövényekkel körbe ültetett, benne fenyő-, gyümölcsfa, ahol a napi hajtás után megnyugtató csend vár. A locsoláshoz szükséges vizet úrt kút adja. A garázs fölött nagy padlás rejtheti a lomokat. A faluban megtalálható minden, amire a XXI. század emberének szüksége van. Kábel TV, telefon, internet. Öt percen belül elérhető közértek, pékség, zöldségesek, hetente kétszer piac. Gyermekek számára óvoda, iskolák, játszótér. Orvosi és fogorvosi rendelő, posta helyben. A szomszédos városban (6 km) szakorvosi rendelők, méltán híres termál fürdő, középiskolák. Közlekedés: Budapestre 45 perc vonattal a Keleti pályaudvar. A háztól az állomás 10 perc gyalog, vagy egy buszmegálló. 19,9 MFt 70/316-8549

Feladva:2017-12-05 10:05
Szentmártonkáta
12 700 000 Ft
Eladó kertes családiház
Budapest határtól 30 km-re, Pest megyében, Szentmártonkátán, központi helyen, - templomok /r.kat., ref./, iskolák, óvoda, boltok, orvosi rendelő, patika, autóbusz megálló közelében - 1492 m2-es telken, 150 m2-es - 2 szoba, előszoba, hall, speiz, fürdőszoba, konyha, kamra, pince, padlás, üvegezett terasz - téglaépítésű összkomfortos családi ház, 150 m2-es gazdasági melléképület (tárolók, fűthető helyiség, garázsok) eladó. Az előkertben szőlő, rózsák, évelő virágok - íriszek, pünkösdi rózsák, krizantémok -. A hátsó kertben szőlők, konyhakert. A ház tehermentes, azonnal beköltözhető. Irányár 12,7 MFt. Telefon (tulajdonos):+36 20-47-67-837

Feladva:2017-11-05 23:47
Szentmártonkáta
0 Ft
Keress pénzt egyszerűen otthonról
DÍJMENTES kapcsolódás ► a REGISZTRÁCIÓS ADATLAP egyszerű kitöltésével! ► a FENTI (kék) - Weboldal link-re kattintással! Anyukák❗️Kismamák❗️Diákok❗️ Napi pár óra munkavégzésre keresek jelentkezőket! Munka, suli és gyerkőc mellett végezhető munkáról lenne szó.